Luontopäiväkirja

Syyskuu 9, 2009

Vuoden viimeinen Keskiviikko-melonta 9.9.2009

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 8:05 am

Hei!

Tänään on sitten vuoden viimeinen Keskiviikko-melonta. Forecan säätiedotus lupaa hyvää, aurinkoisen lämmintä joskin hieman tuulista iltapäivää, mutta nyt kannattaa lähteä viimeiselle melontaretkelle Luonetjärvelle.

Paikka on Luonetjärven koulun ranta ja lähtö klo 18.

Tervetuloa melomaan!

Jukka, 040-7599 864

Syyskuu 3, 2009

Elokuu vaihtui syyskuuhun - on ruskaretkien aika!

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 6:26 am

Hei!

Pahoittelen nettisivuilla ollutta pientä vikaa, joka esti pääsyn Luontopäiväkirjalle. Nyt sivut taas toimivat, mutta Gallerian kanssa voi olla hieman ongelmia. Nämä sivut ovat olleet nyt kolmisen vuotta, joten aika niitä on varmaan uusiakin. Ehkäpä joulupukki sellaiset tuo, jos olen kiltti.

Keskiviikkomelonnat alkavat kohta olla takanapäin ja ensi viikolla 9.9. on sitten viimeinen kerta. Eilen oli tuulinen ja aurinkoinen päivä, joka sitten illalla kuuden maissa vaihtui sadekeliksi. Matin kanssa turhaan odottelimme melojia, ja kun ketään ei tullut, teimme kaksistaan pikku lenkin. Järvellä oli puhureita, joten keli ei ihan paras mahdollinen ollut. Hietajärvellä on aina suojaisaa meloa, joten kovaa tuulta ei tarvitse pelätä - aina pääsee vesille!

Viikonloppuna vietetään Tikkakosken Tohinoita. Lauantaina 5.9. pidetään Toritapahtuma Tikkakosken koulun piha-alueella. Olen siellä kotani kanssa paikalla, joten pistäytykäähän katsomassa. Tuon paikalle vähän kaikkea luontoon liittyvää, joten nyt on mukava keskustella retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta yleensä.

Elokuu vaihtui syyskuuhun - on ruskaretkien aika. Tikkakosken Ladun ja Tikkakosken Voimistelu- ja Liikuntaseura TiVoLin jäsenten kanssa lähden 12.9. Kuusamoon viikon ruskaretkelle. Mutta retkeillä voi toki täällä kotipaikkakunnallakin. Marjoja ja sieniä ovat metsät täynnä, joten kannattaa käyttää tilannetta hyväksi, poimia metsän antimet koriin ja saada samalla hyvä mahdollisuus liikuntaan.

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla