Luontopäiväkirja

Tammikuu 31, 2013

Matkailutapahtuma Jyväskylän Forumissa 1.2.2013

Aihe: Ajankohtaista — jukka @ 5:57 pm

Miksi matkustaa kauas, kun läheltäkin löytyy!

Keski-Suomen liitto ja seutukuntien matkailutoimistot järjestävät 1.2. maakunnallisen matkailutapahtuman, jossa yleisölle esitellään keskisuomalaisia matkailupalveluita.

Tilaisuus järjestetään pe 1.2.2013 klo 9-19 Kauppakeskus Forumissa Jyväskylässä. Forum on kaupungin vilkkain kauppakeskus, jossa perjantaipäivien kävijämäärä on lähes 30 000 asiakasta. Tilaisuuden juontaa ja musiikista vastaa Mikael Konttinen.

Tapahtumassa tuodaan monipuolisesti esille oman maakuntamme mahdollisuuksia lomailuun, kokousten pitoon tai esimerkiksi yritysten henkilökunnan tyhy-päivien viettoon. Tule tutustumaan ja hakemaan vinkit suoraan yrittäjiltämme vaikka talviloman viettoon!

Jukan tokkakin on siellä aamusta alkaen, joten tulepa moikkaamaan!

Nyt on lumikenkäretkien aika!

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 5:49 pm

Hei vaan luonnon ystävät!

Nyt on se aika vuodesta, jolloin kannattaa lähteä lumikenkäilemään. Tänään on ollut nollakeli, mutta jo viikonlopuksi pakastaa ja helmikuullahan on aina pakkasta. Parhaat kelit ovat siis tulossa.

Ensimmäinen tapahtuma on Laskiaissunnnuntaina 10.2. klo 12.00 alkaen, jolloin lumikenkäilemme Tikkakoskella Luonetjärven päässä Metsäpolun lenkin. Matkaa kertyy reilu kolme kilometriä ja Sarpatin laavulla nautitaan retkieväistä ja nokipannukahvista. Tietoa retkestä löytyy myös Eräopaspavelu Jukan tokan fb-sivuilta. Retken hinta on 15 euroa ja ilmoittautumiset mielellään sähköpostin kautta 8.2. mennessä.
Tervetuloa Metsäpolulle!

Toisen retken järjestämme yhdessä Pilatesplussan kanssa Ränssin Kievarin maastoissa 16.2. Lähtö on Ränssin pihasta klo 12, ja tavoitteena on olla reissussa nelisen tuntia ja matkaa kertyy 6-7 km taukoineen. Tässäpä jo kunnon retki, sillä kiertelemme kallioita ja soita, nousemme mäkiä ja ihastelemme maisemia. Retken hinta 15 eur ja pientä purtavaa otan matkalle mukaan. Ilmoittautumiset 14.2. mennessä joko Leena Rihtolle, leena.rihto@pilatesplus.fi tai suoraan minulle. Retken jälkeen on mahdollisuus myös saunaan ja avantoon, jonka hinta on 170 eur ja se jaetaan osallistujien kesken.

Minulla on 16:lle retkeilijälle lumikengät ja sauvat, joten jos et ole vielä lumikenkäilyä kokeillut, niin nyt on se aika!

Tervetuloa luontoon!

Jukka, 040-7599 864, luontoon@jukantokka.fi

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla