Luontopäiväkirja

Kesäkuu 3, 2013

Keskiviikko-melonnat alkavat 5.6. ja jatkuvat koko kesän!

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 7:05 pm

Hei vaan kaikki melonnan ystävät

Jukan tokka aloittaa Keskiviikko-melonnat! Tule mukaan rauhalliselle melontaretkelle Luonetjärvelle. Retki sopii niin aikuisille kuin lapsillekin, ja voit meloa joko kanootilla tai kajakilla. Lähdemme Luonetjärven uimarannalta klo 18 ja paikalle kannattaa tulla jo hieman aiemmin. Aluksi kertaamme melonnan perusasioita ja kun kaikki ovat valmiina niin lähdemme melomaan länsirannan kautta. Pukkisaaren kierrettyämme suuntaamme Niemelänlahteen ja sieltä Peuraniemen laavulle. Siellä on tarjolla pieni retkieväs. Matkaa voimme jatkaa vielä järven pohjoispäähän tai palata takaisin uimarannalle.

Hinta aikuisille 20 eur ja lapset alla 13 v. puoleen hintaan.

Tervetuloa vesille!

Jukka

Ei kommentteja »

Ei kommentteja toistaiseksi.

Tämän artikkelin kommentit RSS-virtana. TrackBack URL

Kommentoi

You must be logged in to post a comment.

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla