Luontopäiväkirja

Elokuu 28, 2013

Kesän viimeinen melontailta

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 9:50 am

Hei vaan melonnan ystävät!

Tänään keskiviikkona 28.8. on sitten viimeinen melontailta. Tulkaapa mukaan, keli on ainakin hyvä ja ehkäpä puolikas kuutakin näkyy rantaan palatessa. Viimeisen illan kunniaksi kaikki melontailloissa olleet pääsevät ilmaiseksi!

Melontailta on ollut ihan hyvä juttu, vaikka osallistujia ei niin kovin paljoa ollutkaan. Joskus on menty pienellä porukalla, joskus suuremmalla mutta vain muutamaa alkukauden tyhjää keikkaa lukuunottamatta on kuitenkin aina päästy vesille. Kesällä pidettiin myös Kajakkimelontaan tutustuminen-tapahtuma, jota vietimme sateisessa ja kylmässä säässä kahtena iltana. Yhden pidemmän retken olemme tehneet Laukaan satamasta Tarvaalanvirralle Kirkkoniemeen. Silläkin retkellä satoi ja tuulikin oli aika kova, mutta muuten retki oli onnistunut.

Toki vielä pääsee melomaan. Syyskuussa on hienoja sumuisia aamuja ja pimeneviä iltoja, joten kannattaa kyllä tulla vesille. Syyskuun 19.päivänä on täysikuu, joten sitäkin voi lähteä vesille katsomaan. Ehkäpä silloin näkee myös revontulia.

Hyvää alkavaa syyskuuta. Käykääpä sieni- ja marjametsässä!

Ei kommentteja »

Ei kommentteja toistaiseksi.

Tämän artikkelin kommentit RSS-virtana. TrackBack URL

Kommentoi

You must be logged in to post a comment.

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla