Luontopäiväkirja

Helmikuu 1, 2015

Lähde lumikenkäilemään!

Aihe: Liikkeellä luonnossa, Ajankohtaista — jukka @ 9:01 am

Hei vaan luonnon ystävät!

Kerrankin on lunta riittävästi! Hiihdon ohella lumikenkäily on hyvä liikuntalaji tähän vuodenaikaan. Yhtään askellusta et saa ilmaiseksi, voit kulkea lumikengillä vaikeassakin maastossa ja löydät sellaisiin kohteisiin, joihin suksilla ei pääse. Muutaman kilometrin lenkillä rasva kyllä palaa ja saat uusia kokemuksia erilaisissa maastoissa liikuttaessa.

Jukan tokka järjestää kevään aikana lumikenkäretkiä Jyväskylän ja Tikkakosken seuduilla. Voit myös vuokrata lumikenkiä jos porukalla haluatte lähteä luontoon. Ohjatuilla retkillä tarjoan juoavaa ja retkieväät. Käytössä on TSL 810-merkkisiä lumikenkiä 16:lle tallaajalle, joten isollakin porukalla pääsette lumikenkäilemään.

Tulevista retkistä kerron enemmän Eräopaspalvelu Jukan tokan facebook-sivuilla, joten seuraa ilmoitteluani sieltä. Nettisivujeni Tarjouspyyntö- palkista voit jättää tarjouspyynnön. Ja tietenkin voit soittaa minulle suoraan.

Ohjattujen retkien hinta on 20 eur/henkilö, johon sisältyy retkieväs. Retki järjestetään, jos on vähintään viisi osallistujaa.

Siispä - luontoon!

Jukka, 040-7599 864, luontoon@jukantokka.fi

Ei kommentteja »

Ei kommentteja toistaiseksi.

Tämän artikkelin kommentit RSS-virtana. TrackBack URL

Kommentoi

You must be logged in to post a comment.

Toteutettu WordPress-ohjelmiston voimalla